Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΝΕΟΙ ΟΜΗΡΟΥ

Όλοι μαζί παλαίμαχοι , ανδρική ομάδα και νέοι 
    Στα πλαίσια της τέταρτης παγκαλλιμασιώτικης συνάντησης έγινε ο πιο πάνω αγώνας. Μπορεί η προσέλευση του κόσμου να μην ήταν η μέγιστη δυνατή αλλά η προσέλευση και η αγωνιστικότητα των  ποδοσφαιριστών μας αποζημίωσε. Διαιτητής ο παλαίμαχος Αχιλλέας Φιστουρής. Ο κανονικός αγώνας έληξε 3-3 και στα πέναλτυ που ακολούθησαν οι νέοι πιο εύστοχοι πήραν την νίκη. Τον αγώνα σημάδεψε ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα του παλαίμαχου Νίκου Τζούμα. Νίκο σου ευχόμαστε γρήγορα περαστικά.   Στο ημίχρονο του αγώνα δόθηκε τιμητική περγαμηνή στον αρχαιότερο παλάιμαχο της σημερινής συνάντησης , Μπάμπη Μπογιατζή, σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης σε όλους τους παλαίμαχους της ενενηκονταετούς διαδρομής του συλλόγου. 
υ
Ανδρική ομάδα , Αριστερά πάνω ο προπονητής Αντώνης Ρυθιανός.




Εδώ ο Μπάμπης Μπογιατζής μετά την βράβευσή του και ο ασπασμός από τον υιό του, Αντώνη ,

 Η ομάδα των νεαρών παικτών , το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΟΜΗΡΟΥ μαζί με τον προπονητή τους Ρυθιανό και τον Διαιτητή Φιστουρή.Πάνω: Γαρρής, Χούτα, Σίνα, Κωνσταντίνου Μ.,Πούπαλος Απ. Πούπαλος Στ., Κωνσταντίνου Αναργ. Κάτω:  Θλιβίτης, Κοκολάκης Ισ., Κοκολάκης Μ, Ρέππας και Κάργας.

Ρυθιανός, Πυκνής, Κοκοκύρης, Μπογιατζής, Παντελούκας, Μελαχροινούδης, Καρατζάς, Φιστουρής, Κωνσταντίνου, Μπογιατζής Στ., Γιαννούμης. Ακόμα έλαβαν μέρος και οi:  Kρουσουλούδης, Μπογιατζής Συμ., Ζερβούδης και Τζούμας.
Φωτο: από τον φακό του Αχιλλέα Φιστουρή που τον ευχαριστούμε.
Σημείωση:
Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ανδρικής θα ανακοινωθούν στην επίσημη παρουσία  της ομάδας πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου