Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΟΜΗΡΟΥ"



   ΧΙΟΣ, 09/04/201

ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
   

ΠΡΟΣ:        Τ.Ε. ΕΟΚ  ΧΙΟΥ     &                                                                                                                               Σ.Ε.Δ.ΚΑ.ΧΙΟΥ
            
                  
                            Η ομάδα μας ζητά την εξαίρεση του διαιτητή Κοντίλη Βαλάντη από τους επόμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ο οποίος κατά την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδος μας κόντρα στην Ένωση Συκιάδας/Λαγκάδας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Ανδρών Χίου, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αδίκησε κατάφορα την ομάδα μας με συνεχόμενα και καταφανή λάθη, μη σφυρίζοντας κανένα φάουλ προς την ομάδα μας για περισσότερο από 18 λεπτά του αγώνα, καθώς και με την εριστική του συμπεριφορά προς τους παίκτες μας, προκαλώντας τον εκνευρισμό τους. Φυσικά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα της ομάδας μας, την 2η θέση στην βαθμολογία και πολλά άλλα, που ευνοούν άλλες ομάδες τα οποία δεν αναφέρουμε, αλλά όσοι γνωρίζουν... καταλαβαίνουν.
Κύριε Κοντίλη, πρέπει να γνωρίζεται ότι μια ομάδα που δεν είναι σε καλή αγωνιστική ημέρα, μπορεί να κερδίσει...
Δεν είναι η πρώτη φορά που διαμαρτυρόμαστε προς τον συγκεκριμένο διαιτητή. Έχουμε αποστείλει στο παρελθόν, αρκετά έγγραφα προς την Τοπική για την εξαίρεσή του από το μακρινό 2011-2012 μέχρι και σήμερα. Ακόμα και το 2014-15 που η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α' Ανδρών Χίου, και τότε πάλι εκφράσαμε τις διαμαρτυρίες μας προς τον συγκεκριμένο διαιτητή.
Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, η ομάδα μας ζητάει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τους προσεχείς αγώνες και προειδοποιούμε ότι αν οριστεί ξανά σε αγώνα μας, η ομάδα δεν θα αγωνιστεί, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλος μας, με τις όποιες συνέπειες και αν έχει αυτό.
Τέλος, συγχαίρουμε την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της.

                         Ο Πρόεδρος του ΔΣ                                         Ο έφορος

                          Συράκης Κων/νος                                   Ζηλανάκης Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου