Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ - ΟΜΗΡΟΣ 1-7


     Άλλη μια νίκη για τους παίδες μας , η έκτη κατά σειρά ,  μας φέρνει πιο κοντά στην τέταρτη θέση που οδηγεί στους αγώνες τελικής κατάταξης της πρώτης τετράδας. Ο αγώνας που άργησε να ξεκινήσει λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης ιατρού διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες και των 2 ομάδων. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά για την μάχη τους κόντρα στις  αντίξοες  καιρικές συνθήκες που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους. Το τελικό σκορ ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα αφού συνέτεινε σε αυτό η εμφανής ηλικιακή και ποιοτική διαφορά υπέρ της ομάδας μας.
Τα γκολ : 0 - 1   στο  5΄ όταν ο Κοκολάκης πήρε την μπάλα στην περιοχή πέρασε  παλικαρίσια 2 αντιπάλους και από κοντά πλάσαρε υποδειγματικά.
0-2 στο 10' όταν ο Δημήτρουλας  με βολέ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
0-3 στο 20΄όπου ο Θλιβίτης με πανομοιότυπο τρόπο από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
0-4  στο 50΄ με απευθείας φάουλ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής από τον Κοκολάκη
0-5 στο 52΄πανομοιότυπα και αυτό όπως το προηγούμενο με φάουλ από τον Πάμπαλο.
0-6 στο 54΄όταν ο Κάργας Ι. από πλάγια μέσα στην περιοχή έστρωσε την μπάλα , σημάδεψε δοκάρι και μέσα, ομολογουμένως  ένα υπέροχο γκολ.
1-6 στο 60΄ με ωραίο κτύπημα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή μας.
1-7 στο 62΄όταν σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή ο Κοκολάκης βρήκε την ευκαιρία και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Μίκρας πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ, το κερασάκι στην τούρτα,  σήμερα.
ΟΜΗΡΟΣ (Μπουζάνης)
Καραβάτας, Σίνα, Σταυρινούδης, Πάμπαλος, Θλιβίτης, Κάργας Ν,  Ρέππας, Δημήτρουλας, Ισμαλάϊ, Κάργας Ι.,  Κοκολάκης. έπαιξαν ακόμα οι Χαματάϊ, Κωνσταντίνου και  Ψαρούδης. Στον πάγκο ακόμα ο Κουμελάς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου