Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0 Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

   Σήμερα στην Καλλιμασιά στο " ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" άλλη  μια καλή εμφάνιση που σφραγίστηκε με την τρίτη κατά σειρά νίκη για την ομάδα μας , και αυτή με  με 1-0 όπως τις προηγούμενες. Φθάσαμε τους 18 βαθμούς  , 1 μπροστά από τον Λέοντα που παίζει αύριο στον Δαφνώνα και 2 πίσω από την Θύελλα που παίζει αύριο στο Πυργί.  Ο Όμηρος παίζοντας για άλλη μια φορά ψυχωμένα πήρε την νίκη που την χρωστούσε στους φίλους του, αφού είχε να κερδίσει εντός  αυτό το 3-0 με τον ΛΑΙΛΑΠΑ από τις 6/11/16.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που με τέτοια ψυχή θα μας φέρουν και άλλες καλές εμφανίσεις.
OMHΡΟΣ
Πουλάκης,Σωτηράκης, Κοκοκύρης, Κούτικας,Γαλίτης, Πάρος, Μαντασάς( 89΄Μετόζης), Παγούδης, Βασιλάκης, Μαλαματένιος ( 46΄ Αγορής), Ψαρούδης( 70΄Βαϊνάς). Στον πάγκο ακόμα οι Τσαλίκης και Μαυρογιάννης.
Επόμενος αγώνας με τον Λαίλαπα στο Βροντάδο στις 5/3 ( το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει αγώνες λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων των αποκριών)
Ευχές για τα γενέθλια του Ελπιδοφόρου Αγορή που τα γιορτάζει διπλά χαρούμενος σήμερα.

Πως είδαν τον αγώνα από το : " www.sportschios.gr" ΄
""Τρίτη σερί νίκη για τον Όμηρο και 5η συνολικά, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στην Καλλιμασιά, φτάνοντας έτσι τους 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση, έναν βαθμό πάνω από τον Λέοντα, που αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τη Δάφνη. Το χρυσό γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 15΄ ο Ψαρούδης με σουτ, μετά από γρήγορο φάουλ του Πάρου. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβηκε και είχε καλές στιγμές με τους Σκουφάρα (16΄) και Σαραντάκη (36΄).
Δυνατά μπήκε και στην επανάληψη η ομάδα του Αγ. Γεωργίου, ψάχνοντας την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία να το κάνει στο 57΄, όταν ο Πουλάκης σταμάτησε διαδοχικά τετΑ τετ των Κυδωνάκη και Σούκα Π.. Στο 75΄ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν σε αντεπίθεση ο Μαντασάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Βασιλάκης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Χαβιάρα.""


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου