Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1



           Άλλο ένα μεγάλο διπλό ( το δεύτερο κατά σειρά)για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο ¨ΜΕΖΑΡΙ" αφού κατέβαλε τον καλό Βαρβασιακό με ο-1 . Μπράβο στα παιδιά μας  για την καλή τους αγωνιστική παρουσία και την κατάθεση ψυχής για άλλη μια φορά. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα έλθουν και άλλα καλά αποτελέσματα. ΚΠΣ
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ
Πουλάκης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Κούτικας, Γαλίτης,Πάρος, Παγούδης ( 88΄Βαϊνάς),Μαντασάς, Μαλαματένιος (46'  Αγορής) Βασιλάκης και Μετόζης ( 46΄Ψαρούδης). Στον πάγκο ακόμα οι:  Τσαλίκης και Μαυρογιάννης.
Φωτο:
Ο φακός του" www.sportschios . gr"  έπιασε εδώ το καλοτραβηγμένο πέναλτυ του Παγούδη που έδωσε την νίκη στον ΟΜΗΡΟ. Περισσότερες φωτο του αγώνα στο "fb" της πιο πάνω ηλεκτρονικής εφημερίδας που είδε τον αγώνα έτσι:

"Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Όμηρο, ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Βαρβασιακού στο Δημοτικό στάδιο και έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ αυτή ήταν η 5η ήττα του Βαρβασιακού στο πρωτάθλημα, παραμένοντας έτσι στους 22. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Καλλιμασιάς σημείωσε στο 10΄ ο Παγούδης με πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Μαλαματένιος σε μαρκάρισμα του Kycyku στην περιοχή, ενώ είχε και δοκάρι σε φάουλ του Βασιλάκη στο 37΄. Καλές στιγμές για τον Όμηρο είχαν επίσης οι Παγούδης (20΄), Μαλαματένιος (36΄), Ψαρούδης (61΄), Κούτικας (82΄) και Μαντασάς (93΄), ενώ για τους γηπεδούχους απείλησαν οι Μελέκος (42΄) και Αργυριάδης (65΄)."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου