Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2 - 1

     Ωραίο και ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό απόγευμα στα Καρδάμυλα σήμερα όπου η ομάδα μας παρά την καλή της εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε  "ελέω" διαιτητή που κατά παράβαση των νέων κανονισμών μέτρησε το γκολ των γηπεδούχων σε κτύπημα πέναλτι αφού ο παίκτης που το κτύπησε  εμφανώς και επιδεικτικά έκανε προσποίηση. Οι παίκτες μας και  πάγκος διαμαρτυρήθηκαν έντονα, εις μάτην  όμως.
Ο νέος κανονισμός ορίζει ρητά: " Αν υπάρξει προσποίηση πριν την εκτέλεση ενός πέναλτι, αυτή πάντοτε τιμωρείται με έμμεσο λάκτισμα για την αντίπαλη ομάδα και κίτρινη κάρτα στον παραβάτη"  Έτσι κακώς έγινε το 2-1 στο 45΄.  Γιατί κύριε Επιτροπάκη; 
Τα γκολ: 
10'  1-0   μετά από σύγχυση στην περιοχή μας επιθετικός των αντιπάλων βρέθηκε αφύλακτος και από πολύ κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
25΄ 1-1 ο Σωτηράκης από αριστερά και αρκετά έξω από την αντίπαλη περιοχή κερδίζει παλικαρίσια κόντρες , εφορμά και από 25 μέτρα κεραυνοβολεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
2-1 στο 45΄ αμυντικός μας  κοντράρει δυνατά αντίπαλο - που πέφτει κάτω- μέσα στην περιοχή μας , πέναλτι σύμφωνα με τον διαιτητή και η συνέχεια όπως την αναφέραμε στην πρώτη παράγραφο.....
Ο αγώνας ήταν γρήγορος και δυνατός , και οι  δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη μέχρι τέλους με αρκετές ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν.  
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Μπουγιούκας, Τζούμας ( 84΄ Αμύγδαλος), Γαλίτης, Κούτικας, Αγορής, Κοκοκύρης, Παγούδης, Βασιλάκης, Σωτηράκης, Μαλαματένιος ( 71΄ Μετόζης) . Στον πάγκο ακόμα ο Τσαλίκης.
Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό και την μεθεπόμενη την τελευταία του Α΄γύρου αντιμετωπίζουμε τον Κανάρη στα Νένητα.
ΚΠΣ
Φωτο Αρχείου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου