Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 6-0 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

    Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν τα παιδιά του ΟΜΗΡΟΥ σήμερα στο γήπεδο ΝΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ Θυμιανών, μια νίκη που θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη αφού για ενάμισι ημίχρονο αγωνιζόμαστε με 10 παίκτες. Με την νίκη αυτή πιάσαμε τους 6 βαθμούς στην βαθμολογία πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα. Από 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Κοκολάκη να περυχαίνει "καρε", 4 γκολ λοιπόν για τον Κοκολάκη, από ένα Ισμαλάϊ και Δημήτρουλας. Το ευχάριστο είναι ότι  τα γκολ προήλθαν από καλή συνεργασία όλων των παικτών και ήταν πανέμορφα. Στα μισά του Α΄ημιχρόνου σε επίθεση των αντιπάλων ο τερματοφύλακας Καραβάτας απέκρουσε έξω από την περιοχή με τα χέρια , σώζοντας γκολ, που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα, Επάξια τον αντικαστέστησε ο Σίνα.
Την ομάδα "κοουτσάρισε¨ ο υπεύθυνος των υποδομών του ΟΜΗΡΟΥ Γιάννης Κωνσταντίνου. Τα παιδιά αφιέρωσαν την νίκη στον προπονητή τους Φάνη Μπουζάνη που απουσίαζε λόγω της γέννησης του δεύτερου του παιδιού χθες με πολλές ευχές.
ΟΜΗΡΟΣ
Καραβάτας ( αποβολή στο 20΄), Σίνα, Πούμπαλος, Ρέππας, Σταυρινούδης, Δημήτρουλας, Ισμαλάϊ Φ., Κάργας Ι.,Κάργας Ν., Θλιβίτης, Κοκολάκης. Έπαιξαν ακόμα οι : Ψαρούδης, Χούτα, Κωνσταντίνου, Κουμελάς και Ισμαλάϊ Χ.
Επόμενος αγώνας στο Μεζαρι με τον Βαρβασιακό στις 20/11 και ώρα  10:00.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου