Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΟ 1-1 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗς Α ΧΙΟΥ



 Πολύ βελτιωμένη η ομάδα μας για άλλη μια φορά όμως δεν κατάφερε να γευθεί την νίκη στην έδρα της. Μέχρι το 65΄ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε ένα γκολ, είχε κατοχή, φάσεις και ευκαιρίες. Το 1-0 στο 23΄ο Βασιλάκης μετά από λάθος στην άμυνα του ΒΑΟ. Το 1-1 οι αντίπαλοι στο 83΄όταν η σέντρα επιθετικού τους βρήκε σε κεφάλι άλλου επιθετικού, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα. Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν την σέντρα η μπάλα είχε βγει  "άουτ" που δεν είδαν διαιτητής  και επόπτης.
ΟΜΗΡΟΣ
Παγούδης Μ .Ν., Μπουγιούκας , Σωτηράκης, Κούτσουρας, Κούτικας, Αγορής, Πάρρος, Παγούδης Μ.Π., Μαντασάς( 75΄Αμύγδαλος), Βασιλάκης(80΄Γαλίτης) και Κοκοκύρης( 65΄Ψαρούδης). Την 18'αδα συμπλήρωσαν οι:  Πουλάκης, Γεροντιδάκης, Κουφογιάννης και Κορώνης.

Πως είδαν τον αγώνα από το : " www,sportschios.gr"
Στην Καλλιμασιά, Όμηρος και Βαρβασιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με τον Βασιλάκη στο 23΄, μετά από λάθος συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα του Βαρβασιακού, ενώ είχαν επίσης καλές στιγμές με τους Κούτσουρα (10΄), Κοκοκύρη (17΄) και Βασιλάκη (39΄). Κλασικές ευκαιρίες για τον Όμηρο να κλειδώσει τη νίκη με το ξεκίνημα της επανάληψης, αρχικά (56΄) με τον Βασιλάκη, που απέναντι στον Έξαρχο έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο και στη συνέχεια με τον Κοκοκύρη (57΄), ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο. Από το 70΄ και μετά ο Βαρβασιακός ανέβασε την απόδοση του πιέζοντας για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 82΄, όταν ο Ραπούσι έκανε το σουτ, ο Ντεμίρι με το κεφάλι αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Παγούδη. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Πιτσικούλης Σ. στο 87΄.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου