Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0-1

  Μια στο καρφί και μια στο πέταλο για την ομάδα μας που παρά την καλή της εμφάνιση δεν κατάφερε το ποθητό στον τέταρτο της αγώνα για φέτος, απεναντίας κατάφερε να χάσει από μια Καλαμωτή που ήταν στα μέτρα μας. Έτσι η ξαφνική μεταγραφή βόμβα του τερματοφύλακα Παγούδη και η πρώτη του κάτω από τα δοκάρια του ΟΜΗΡΟΥ μας   είχε αυτό το άτυχο αποτέλεσμα.
Το γκολ  μπήκε στο 15΄του αγώνα εντελώς απροσδόκητα μετά από λάγιο δυνατό σουτ και σαν να μην έφθανε αυτό οι αντίπαλοι είχαν και δοκάρι στο 18. Η ομάδα μας είχε υπεροχή και κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , η πίεση της  προς την αντίπαλη εστία αυξήθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο εις μάτην όμως μιας και έλειπε το καθαρό μυαλό ειδικά στις τελικές προσπάθειες.
ΟΜΗΡΟΣ
Παγούδης Μ.του Ν, Μπουγιούκας( 73΄Μετόζης), Σωτηράκης, Γαλίτης, Κούτικας, Πάρρος( 69΄Κούτσουρας), Τζούμας( 53΄Κουφογιάννης), Αγορής, Βασιλάκης, Μαντασάς, Κοκοκύρης.Στην 18άδα ακόμα οι: Πουλάκης, Αμύγδαλος, Παγούδης Μ.του Π,και Γεροντιδάκης.

Πως είδαν τον αγώνα από το : " sportschios.gr"
΄"Στην Καλλιμασιά, η Καλαμωτή πήρε μια σημαντική νίκη με 0-1, χάρη σε ωραίο γκολ του Τόντρι στο 15΄, με σουτ από πλάγια αριστερά στην περιοχή του Ομήρου και έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Για τους νικητές δοκάρι είχε ο Χωρεψιμάς με κεφαλιά στο 19΄ και χαμένο τετ α τετ ο Μάμα στο 76΄, ενώ για τον Όμηρο καλές στιγμές είχαν οι Μαντασάς, Κοκοκύρης και Κουφογιάννης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το ντεμπούτο του 33χρονου τερματοφύλακα Μιχάλη Παγούδη, κάτω από τα δοκάρια του Ομήρου, με μακρά θητεία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική (Αχαρναϊκός, Εθνικός κ.α.), ενώ είχε αγωνιστεί παλαιότερα και με τον Πύργο στη Δ΄."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου