Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΓΕΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 50-84



Τις 11 νίκες στο πρωτάθλημα της Α” Ανδρών έφτασε σήμερα ο Όμηρος που επικράτησε του Αιγέα με 50-84 για την 12η αγωνιστική. Οι παίκτες του Μπόλια ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με +26 πόντους (26-52). Στην επανάληψη ο Όμηρος κράτησε τη διαφορά και έφτασε εύκολα στη νίκη.

ΑΙΓΕΑΣ-ΟΜΗΡΟΣ 50-84
Διαιτητές: Λουκαράκης-Γιακούμας
Δεκάλεπτα: 16-25, 10-27, 13-16, 11-16
ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμης): Μπλατζιος , Σερεπας 8(1), Τσιλιμης, Φωτεινός 10, Γεωργαντάς Ρ 2, Γεωργαντάς Μ 6, Βαγιανος 9(2), Γιαννακός 7, Μαρδας 5, Μπιτσι, Παπασπανουδης, Μενδωνης 3
ΟΜΗΡΟΣ (Μπολιας): Κοκκοτας 4, Βερδης, Λεγατος 26(4), Φεγκουδακης 7(1), Κουιμτζης 1, Μακρίδης 4, Τσουρης 21, Τσουνης ,Φουντουλακος 6(1), Χαμετης 3, Στακιας 12, Μοσχουρης

( ΠΗΓΗ: www.sportschios.gr)

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΟΜΗΡΟΣ - ΙΩΝΕΣ 48-30

           Άλλη μια νίκη ήρθε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Καμποχώρων για τους εφήβους μας, αυτή την φορά επί των Ιώνων.  Τα παιδιά μας απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μόνο στα τελευταία  5 λεπτά του αγώνα, όπου και αποσπάστηκαν στο σκορ.
 Τα δεκάλεπτα: 15-10, 06-07, 09-06, 18-07.
ΟΜΗΡΟΣ(Μπόλιας) Συριώδης, Στεφανίδης 1, Τσουκάρης, Μπολάνο 2, Βούκουνας 2, Σκανδάλης 17, Μαμαλής 23, Στρουμπάκης 3, και Μεστούσης.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΗΡΟ" ΣΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ

Ο ''ΟΜΗΡΟΣ" ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία  χρόνια και χάρη στην διαθεσιμότητα  του καταστήματος ΣΑΡΑΝΤΟΥ έδωσε για μια ακόμα φορά  την γιορταστική νότα  των ημερών στο χωριό μας. Με την ορχήστρα ΝΑΔΑΛΗ και την οργάνωση  "ΟΜΗΡΟΥ" ο κόσμος ξεφάντωσε  και πέρασε ένα καλό απόγευμα ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα. 
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.
 

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΗΡΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 68 -40

Άλλη μια νίκη για το ανδρικό του ΟΜΗΡΟΥ. Αυτή την φορά επί του φιλότιμου ΝΗΡΕΑ στο κλειστό των Καμποχώρων. Το άνισο της δυναμικότητας- παρά την απουσία Τσουρή/Φουντουλάκου Χ.- αφορμή για να δώσει ο Μπόλιας πολύ χρόνο σε όλο τον πάγκο ακόμα και στους μικρούς της ομάδας.
Πως είδαν τον αγώνα από το : " www.chiosports.gr"


Εύκολο απόγευμα είχε ο Όμηρος στα Καμπόχωρα που επικράτησε του Νηρέα Καρδαμύλων με 68-40 για την 11η αγωνιστική της Α” Ανδρών.
Ο Νηρέας ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στο ματς, εκμεταλλευόμενος κυρίως την αστοχία των παικτών του Μπόλια και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 10-14. Στη συνέχεια όμως ο Όμηρος βρήκε ρυθμό επιθετικά και με επιμέρους σκορ στο δεκάλεπτο 27-07, έκλεισε το ημίχρονο με +16 (37-21). Στην επανάληψη οι Καλλιμασιώτες πάτησαν κι άλλο το γκάζι χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με το τελικό +28.
ΟΜΗΡΟΣ-ΝΗΡΕΑΣ 68-40
Δεκάλεπτα: 10-14, 27-07, 20-06, 11-13
ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας): Κόκκοτας 2, Μοσχούρης 10, Φουντουλάκος , Λεγάτος 12, Φεγκουδάκης 5, Τσούνης 10(1), Μακρίδης 2, Μπολάνο, Σκανδάλης 2, Βέρδης 6, Χαμέτης 2, Στακιάς 17
ΝΗΡΕΑΣ (Χατζηλάμπρου): Κύλλης 3, Παντελογιάννης 2, Βασιλάκης, Κωστάλας, Πετρόπουλος, Καμπούρης 3, Τσαγκέτας, Μυωφάς 6, Καρύδας 26(2), Παγούδης, Φωτακίδης

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΠΥΡΓΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-5 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

          Φιλικός αγώνας για να μείνουμε σε αγωνιστικό κλίμα εμείς- λόγω του κενού των απόκρεω-  και προετοιμασία αντεπίθεσης για την σωτηρία του  ο Πύργος, έγινε σήμερα το απόγευμα στο Πυργί.
Ευχάριστη έκπληξη η καλή απόδοση του μικρού Σιδερή Κουφογιάννη που συνοδεύτικε με γκολ.
Τα γκολ 2 ο Ρες, Πελαντής με "πέναλτυ", Κουφογιάννης και Γιαζιτζόγλου.
ΟΜΗΡΟΣ(Λαγούδης)
Μαυρογιάννης Στ., Σωτηράκης Ισ., Γιαζιτζόγλου Γ., Κοκοκύρης Ι., Γεροντιδάκης Κ., Κούτσουρας Αγγ., Αγορής Ελπ., Λαγκώνας Μ., Παπαλάνης Ελ., Πελαντής Στ., Ρες Βασ., Κικιλής Μ., Ζαχαρίου Μαρ., Αμπαζής Γ. και Κουφογιάννης Ισ.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ 0-0


      Μετά από 4 νίκες και μια ήτα ήρθε και η πρώτη ισοπαλία  για τους νέους μας σήμερα στο δημοτικό στάδιο Χίου(Μεζαρι). Σε συνδυασμό με την ήττα της ΠΑΧ παραμείναμε μόνοι τρίτη στην βαθμολογία με 2 αγώνες  να απομένουν  ακόμα για την λήξη της κανονικής περιόδου πριν τα " πλευ οφφ" ( Με Δάφνη/Θυελλα και με Ένωση/Πασειδών).
Το παιχνίδι σήμερα ήταν για γερά νεύρα , πάνω κάτω η μπάλα, ευκαιρίες εκατέρωθεν με καλλίτερη το δοκάρι του Αμπαζή στις Αρχές του β΄ημιχρόνου. Μπράβο στα παιδιά και τω 2 ομάδων που με  μειονέκτημα τον ισχυρό βοριά και το πολύ κρύο μπόρεσαν και  έπαιξαν πολύ καλά έναν δύσκολο αγώνα όπου παρά το 0-0 μπόρεσαν και παρουσίασαν ένα ωραίο θέαμα.
ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ ( Χατζηδάκης)
Κρουσουλoύδης Στ., Εκατομάτης Ν., Κουφούδης Α., Κουφούδης Ισ., Παλάσκας Χ., Κουφογιάννης Ισ., Μηνάς Αν., Γεωργίτσης Περ., Αμπαζής Γ., Κρουσουλούδης Δ., Πιτσόλης Γ., Πανέρης Δ., Δημήτρουλας-Λαμπίρης Κ.
Η μέχρι τώρα βαθμολογία του πρωταθλήματος νέων σε  6 αγώνες :
                                                                                                           ΒΑΘΜΟΙ




Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ

                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:  6936797848 
 
Η ομάδα μας διοργανώνει Καθαροδευτεριάτικο γλέντι στου "ΣΑΡΑΝΤΟΥ"  για τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους. Λόγω περιορισμένου χώρου παρακαλούμε να μεριμνήσετε εγκαίρως.



"ΣΕΛΦ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ


        Ο καλός μας συνεργάτης υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας μας Καβακάκης Γιάννης μας έστειλε την παραπάνω "self" , τιμώντας τον την δημοσιεύουμε.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2

Έτσι μετά από 7 συνεχόμενες νίκες ήρθε η ήττα στο σημερινό ντέρμπι  με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗ, μέσα στην Καλλιμασιά. Οι αντίπαλοι φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο το αποτέλεσμα , προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και  σε αρκετά χρονικά διαστήματα το πέτυχαν. Εμείς όμως είμαστε αυτοί που προηγηθήκαμε με ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία από Ρε / Ψαρούδη και σε εκτέλεση από τον Πελαντή στο 30΄. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 40΄ και ευτύχισε να προηγηθεί όταν μετά από εκτέλεση αυστηρότατου φάουλ  ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε μεν αλλά η μπάλα έφτασε σε επιθετικό των αντιπάλων που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει στο 65. Η Ήττα μας αυτή μας κρατάει μεν στην τιμητική 4η θέση αλλά μας απομάκρυνε από τους προπορευόμενους .Μετά το 1-2  ο ΟΜΗΡΟΣ είχε τον πρώτο λόγο άλλα οι αντίπαλοι είχαν ταμπουρωθεί καλά στα καρέ τους δημιουργώντας μικροκαθηστερήσεις και διακοπές του αγώνα,  τερμάτισαν δε τον αγώνα με 9 παίκτες αφού δέχτηκαν κόκκινη κάρτα 2 δικοί τους στο 70΄ και στο 85΄ αντίστοιχα. Στο 45΄του αγώνα έγιναν μικροσυμπλοκές παικτών όταν παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν να τοποθετήσουν την μπάλα ,μετά από ένα κερδισμένο φάουλ του Ομήρου, πιο μακριά απωθώντας βίαια τον Ψαρούδη, με την αφορμή αυτή έγιναν μικροσυμπλοκές παικτών και 5άλεπτη διακοπή του αγώνα. Εκεί ο διαιτητής χαρίστηκε τουλάχιστον 2 κάρτες ίσως και κόκκινες σε παίκτες του Ηρακλή. Η ομάδα μας παραπονείται ακόμα για το φάουλ που προήλθε το νικητήριο γκολ του Ηρακλή , για αντικανονική διακοπή επίθεσής μας σαν "οφ σαιντ"  την στιγμή που 3 επιθετικοί μας έφευγαν από κανονικότατη θέση μόνοι  και έτοιμοι για το γκολ όταν ακόμα το σκορ ήταν 1-0  στο 35΄ και  για  μη καταλογισμό πέναλτυ στο 70΄ σε ανατροπή του Πελαντή
ΟΜΗΡΟΣ( Λαγούδης)   
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κουτσούρας, Ζαχαρίου ( 60΄Κούτικας), Αγορής, Μουλάκης, Ψαρούδης (75΄Αμπαζής) , Παπαλάνης, Πελαντής και Ρες. Στην 18άδα ακόμα οι Μαυρογιάννης Στ. , Μαυρογιάννης Θ., Κοκοκύρης Ι.,Γεροντιδάκης και Κικιλής .
ΚΠΣ

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΝΗΡΕΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 69 -48



 





           Η δεύτερη ήττα των εφήβων μας από τον ΝΗΡΕΑ ήρθε σήμερα, αυτή την φορά σε ανοικτό χώρο  στα Καρδάμυλα. Ο Νηρέας καλλίτερος με παίκτες από την πρώτη του ομάδα με μεγαλύτερες εμπειρίες κατάφερε να προηγηθεί με 15 πόντους το Α΄δεκάλεπτο.  Στη συνέχια η ομάδα μας πίεσε και ισορρόπησε το παιχνίδι ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο  πάτησε καλλίτερα, πέτυχε περισσότερους πόντους  αλλά ήταν αδύνατο να κάνει την μεγάλη ανατροπή.
Οι παίκτες του παιδικού που συμμετείχαν Μαμαλής, Στρουμπάκης, Βούκουνας, Μελαχροινούδης και Ρακιντζής έπαιξαν κουρασμένοι γιατί προερχόταν από ένα μεγάλο αγώνα 18 ώρες ενωρίτερα ( χθες βράδυ)  εναντίον  του Αιγέα. 
Τα δεκάλεπτα: 25-05, 18-13, 10-8, 16-22.
ΟΜΗΡΟΣ ( Μπόλιας)
Κουνής 13, Μαμαλής 10, Σκανδάλης 14 ( 1), Στρουμπάκης 1, Μπολάνο 3 (1), Βούκουνας 3(1), Στεφανίδης 4, Μελαχροινούδης , Ρακιντζής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΥΡΓΟΣ - ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ 0-3

      Άλλη μια νίκη , η πέμπτη για τους παίδες Κανάρη/Ομήρου ήλθε σήμερα απέναντι στον μαχητικό Πύργο. Η νίκη των παιδιών μας αυτή μας εδραιώνει στην τετράδα με προοπτική "πλαϋ οφφ" για καλύτερη συνέχεια. Τα γκολ:  Παλάσκας Χάρης 2 και Δημήτρουλας.  Λίγο πριν το τέλος του αγώνα κερδίσαμε πέναλτυ και τιμητικά το κτύπησε η Γεωργούλη Ζ., αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Πύργου Κούκο E. to  απέκρουσε.
ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ(Χατζηδάκης)
Αλσαλέχ, Κρουσουλούδης Δ., Κατσάλης, Τζούμας, Παλάσκας Χ., Κοκολάκης Μ., Παλάσκας Γ., Δημητρούλας, Γεωργίτσης, Γκουγκινούδης, Γεωργούλη, Κωνσταντίνου Μ., Μηνάς και Θλιβίτης.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΙΓΕΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 53-56
















Ο τελευταίος αγώνας του παιδικού μπάσκετ έμελλε να είναι και ο πιο συναρπαστικός προς τέρψη των λιγοστών φίλων και γονέων. Μετά από 40 λεπτά ισοδυναμίας και πόντο πόντο στο σκορ ειδικά από το δεύτερο δεκάλεπτο που πήραμε τα πάνω μας, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 46-46. Στην παράταση πιο δυνατά τα παιδιά μας πήραν την νίκη - κόντρα στα προγνωστικά- στο τελευταίο λεπτό με 3 πόντους. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους.
Τα δεκάλεπτα  11-5,  7-10,  13-16,  16-16 και στην παράταση 6-9.!
ΟΜΗΡΟΣ ( Τσουρής)
Πουλάκης, Βούκουνας 19 ( 3), Μελαχροινούδης, Αργυρούδης, Συριώδης 7, Στρουμπάκης 12 (1), Τσουκάρης, Μαμαλής  18.












Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ "ΝΤΕΡΜΠΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ -  ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ

Στο γήπεδο "Ν.ΣΥΛΛΑΣ" μεθαύριο την Κυριακή στην Καλλιμασιά και ώρα 15:00 ο ΟΜΗΡΟΣ μας υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ  σε  ένα αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.   Φίλοι και μέλη όλοι κοντά στην ομάδα να την βοηθήσουμε για ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση που θα φέρει και την νίκη !



Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Η οικογένεια του ΟΜΗΡΟΥ συνεχώς πληθαίνει.
Προ ολίγων ημερών το ζεύγος Οδυσσέας Μακρίδης και Χαρούλα Μπεζέρη έφεραν στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.
Οδυσσέα και Χαρούλα, ο  ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ σας εύχεται καλορίζικο και η ευτυχία που τώρα που τώρα βιώνετε να είναι παντοτινή!!!

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

KAΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1

Σε μια δύσκολη έδρα και κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε και πήραμε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη και σημαντική διατηρώντας έτσι την επαφή με την κορυφή.
Η Σύνθεση της ομάδας μας
ΟΜΗΡΟΣ(Λαγούδης)
Νησιώτης, Κικιλής ( 45΄Σωτηράκης), Γιαζιτζόγλου, Κούτικας, Ζαχαρίου, Αγορής, Μουλάκης, Παπαλάνης( 85΄Κοκοκύρης ), Πελαντής, Ψαρούδης( 55΄λτρ, Μαυρογιάννης Θ.), Ρες.
Στην 18άδα ακόμα:  Μαυρογιάννης Στ., Γεροντιδάκης, Αμπαζής, Φιλλιπή.
Πως είδαν τον αγώνα από το: www. sportschios.gr


<<Με το 20ο τέρμα του στο πρωτάθλημα ο πρώτος σκόρερ του Ομήρου Πελαντής χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με αντίπαλο την Καλαμωτή, σκοράροντας για 5ο από τα 6 τελευταία ματς που έχει δώσει η ομάδα της Καλλιμασιάς.
Αυτή ήταν η 13η νίκη για τον Όμηρο στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασε τους 41 βαθμούς, ενώ για την Καλαμωτή, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη εντός έδρας, ήταν η 9η ήττα της τη φετινή σεζόν, παραμένοντας έτσι στην 11η θέση και τους 13 βαθμούς.
Το νικητήριο γκολ για το συγκρότημα του Γιάννη Λαγούδη σημείωσε ο Πελαντής, μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ψαρούδη από αριστερά. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Όμηρος απείλησε με τους Ρε (8΄) και Πελαντή (29΄, 36΄), ενώ για την Καλαμωτή δύο καλές εκτελέσεις φάουλ είχαν οι Δάνδουλας (21΄) και Μωρόμαλος (40΄).
Δυνατά μπήκε και στην επανάληψη ο Όμηρος, με τον Παπαλάνη στο 49΄ να βγάζει την παράλληλη από δεξιά και τον Πελαντή με προβολή από κοντά να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ. Δεκάλεπτη διακοπή στο 55΄, εξαιτίας του τραυματισμού του Ψαρούδη στον ώμο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ενώ το παιχνίδι διεξαγόταν χωρίς την παρουσία γιατρού στον αγωνιστικό χώρο.
Στη συνέχεια η Καλαμωτή προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 74΄ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Λέου από το ύψος της περιοχής, ενώ το σουτ του Ρεζνίκου στο 84΄ έφυγε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Όμηρο να κλειδώσει τη νίκη στο 85΄, όταν ο Ρες βγήκε μόνος του απέναντι στον Ορφανούδη Σ., αλλά τον σταμάτησε σωτήρια ο πορτιέρο των γηπεδούχων.>>

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Διαβάσαμε σε τοπικό "μπλογκ" δηλώσεις  ανθρώπων της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ απαξιωτικές για την νίκη μας  και παράλληλα παράπονα για την διαιτησία. Απαντώ  ότι το βίντεο του γκολ υπάρχει στο " www.sportschios.gr"  και όποιος έχει μάτια βλέπει. Παράπονα για την διαιτησία έχει η ομάδα μου γιατί επιτράπηκε το σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό παίκτη μας σε προσπάθεια ανακοπής από αντίπαλο . Επίσης παράπονα εχει η ομάδα μας από τους γηπεδούχους που δεν φρόντισαν να φέρουν γιατρό στο γήπεδο με ότι συνεπάγεται από αυτό.
ΚΠΣ